Clinica Viadent

Dr. Apopi Ana-Maria

Despre mine
Cariera mea în stomatologie a început cu absolvirea studiilor în 2017 și a continuat cu diferite cursuri de perfecționare în domeniu alături de medici excepționali la nivel național, care mi-au adus valoare și conștientizare asupra importanței actului medical bine executat.

Sunt medic rezident pe protetică dentară, ceea ce înseamnă că ofer soluții sustenabile pentru înlocuirea dinților pierduți sau consolidarea celor existenți (punți dentare, coroane dentare din zirconiu, fațete, proteze, suprastructuri pe implanturi etc).

Promovez tratamentele minim invazive, prevenția și profilaxia, de aceea îmi propun să mă regăsesc în zâmbetul inocent al fiecărui copil din Sibiu, să schimb obiceiuri, să aduc informație valoroasă, actuală părinților și să formez o comunitate empatică, conștiincioasă, educată, cu un stil de viață sănătos și un zâmbet armonios.

Sunt mama a doi copii și pot înțelege grija continuă a unui părinte față de copilul lui. Am răbdare, ascult și prioritizez nevoia primă a pacientului. Orice ședință în cabinetul stomatologic, indiferent că se efectuează o manoperă sau nu, este un pas câștigat în dobândirea încrederii în relația medic stomatolog – copil – părinte.

Sunt fondatoarea Clinicii VIADENT, manager și medic coordonator și mă ocup personal de serviciile de stomatologie pediatrică, protetică dentară și stomatologie digitală. În cadrul clinicii, puteți beneficia de absolut toate tratamentele stomatologice, unele fiind efectuate de colegii mei specializați pe implantologie, ortodonție etc.

Sunt o fire energică, cu visuri mărețe, cu o dorință imensă de a face bine, de a oferi educație și valoare oamenilor.

Te invit să facem cunoștință și să îți ofer soluția mea la problemele tale dentare. Și nu uita:

Prevenția este cheia succesului în sănătate.

Competențe și cursuri efectuate

✓ Competență în stomatologie pediatrică;
✓ Rezident protetică dentară;
✓ Competență în stomatologie digitală;
✓ Competență antreprenor;
✓ Master în Management Sanitar;
✓ Curs igienizare avansat;
✓ Curs Plasmolifting (terapia PRF/vampirului);
✓ Curs Modul 1. Protetică fixă;
✓ Curs Modul 2. Estetică și fațetări;
✓ Internship Stomatologie Generală;
✓ Congrese anuale.